Kamers

Voor de student die samen met huisgenoten wil wonen met een spectaculair uitzicht  vanuit de woonkamer.

In de hoogbouw van POPPESTEEG zijn 4 studentenhuizen gevestigd. Ieder met 6 kamers, een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken en ruime ramen met uitzicht over het nieuwe stationsgebied.

De keuken, in de gemeenschappelijke woonkamer, beschikt over een gasfornuis, electrische oven, afzuigkap, afwasmachine, grote koelkast met inbouw-vriesvak en separate magnetron. Een ruime woonkamer om met z’n allen gezellig te koken, eten en te chillen.

De kamers liggen aan een brede gang en hebben elk een eigen wastafel met warm en koud water en spiegelkastje. Kamers op de bovenste verdieping hebben een slaapzolder.

Temperatuur d.m.v. thermostaatkraan individueel regelbaar en iedere kamer heeft mechanische ventilatie welke apart instelbaar is voor de gemeenschappelijke woonkamer en de kamers.

Ieder studentenhuis beschikt over 2 toiletruimtes met wastafel en 2 doucheruimtes.

Internet via sterk Wi-Fi signaal en met hoge snelheid in de kamers en de gemeenschappelijke woonkamer. Elk studentenhuis beschikt over digitaal TV signaal.

Elk studentenhuis heeft een eigen brievenbus, privé deurbel, met intercom en op afstand bedienbare deuropener.

Bewoners van de studentenhuizen kunnen via het centraal trappenhuis gebruik maken van de gemeenschappelijke wasserette, fietsenkelder en aparte centrale containerruimte voor het huisvuil.